Snus – Wat moet je weten?

De populariteit van de Snus is op zijn hype. Het is rookloze tabak geworden die je onder de lip moet plaatsen. In de afgelopen 50 jaar geleden was snus de enige beschikbare optie. Het is vergelijkbaar met de theezakjes, maar dit soort porties snus geven de roker voortdurend een tabakshit. Wil je stoppen met roken, kies dan voor de Snus. Het is een van de beste op tabak gebaseerde producten geworden die in Zweden worden gemaakt en in de Scandinavische landen worden verkocht. Het is verkrijgbaar in de porties. Er zijn veel tabaksproducten op de markt die de gezondheid kunnen schaden en verslavend zijn. Het is beter om te kiezen voor de Snus die niet effectief is.

Een persoon moet een gereputeerde en gecertificeerde fabrikant vinden die de Snus kan aanbieden. In de komende paragrafen gaan we belangrijke informatie over de Snus bespreken.

  • Manieren om de Snus te gebruiken
    De meerderheid van de mensen gebruikt snus in plaats van roken. Het is volledig rookvrij en alternatief voor roken. De populariteit van Snus heeft zich over veel landen verspreid. Veel mensen zijn al nieuwsgierig naar snus. Het is verkrijgbaar in twee soorten vormen, zoals in porties verpakte snus en losse snus. Het is volledig vrij van de tabak die is gemengd met smaakstoffen en water. Los is verkrijgbaar in kleine blikken. Het wordt als veiliger beschouwd dan sigaretten. Als u sigaretten en roken wilt opgeven, dan is dit een ideale optie voor u.
  • Portie Snus
    Niets is beter dan een portie snus die voorverpakt en gemakkelijk mee te nemen is. Gebruik je de Snus, dan maak je de vingers niet vuil. De portie is al verkrijgbaar in drie formaten zoals Maxi, large & mini. Als u gebruik wilt maken van portion snus, dan moet u de portie in de hand nemen en in de bovenlip plaatsen. Daarna moet u snus in de lip plaatsen. Je zult het moeten laten staan ​​om de nicotine geleidelijk en langzaam af te geven – alles wat je nodig hebt om het gereputeerde en gecertificeerde bedrijf te vinden dat de portie kan aanbieden en snus te verliezen. Een persoon moet kiezen voor een bedrijf dat snus van hoge kwaliteit kan aanbieden.
  • Losse snus
    Er zijn maar weinig bedrijven die losse snus aanbieden die er hetzelfde uitziet als 200 jaar geleden. Het is een fundament van de Zweedse traditie geworden. Loose snus wordt vervaardigd met behulp van geaarde tabak die is onderverdeeld in drie waarheden, zoals medium, fijne maling en grof.

Bovendien zul je een gecertificeerd en gereputeerd platform moeten vinden waar een persoon snel de Snus kan kopen. Er zijn maar weinig bedrijven die de snus aanbieden die veel beter is dan een sigaret. Voordat u de Snus koopt, moet u de kwaliteit ervan zorgvuldig controleren.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0